Els banyistes que estaven gaudint d’una dia de platja la mar de tranquil es van emportar un “petit” ensurt quan van veure aparèixer un cocodril passejant tranquil·lament per la sorra.

Un “petit” ensurt perquè en realitat era una cria de cocodril. Fos petit o gran, el que ningú s’explicava és què hi feia un cocodril a la platja.

Per descomptat, l’escena es va gravar i ràpidament s’ha difós i compartit a través de les xarxes socials.

 

Un tranquil passeig per la platja

El petit cocodril es va passejar força estona per la sorra d’una platja de l’estat nord-americà de Carolina del Sud. Com es pot veure en el vídeo, ell va a la seva, caminant tranquil·lament mentre els banyistes s'allunyen, més o menys espantats, o més encuriosits que atemorits.

La visita del rèptil va durar fins que la policia va sol·licitar l’ajuda d’un expert caçador que el va capturar sense causar-li cap mal i amb l’objectiu d’alliberar-lo després al seu hàbitat natural (que no és la platja).

Cría cocodrilo playa / Twitter

Molt gran el cocodril no era, de fet era una cria desubicada en una platja / @PawleysIslandPD

Alliberat al seu hàbitat natural

Qui va gravar el vídeo va ser un dels agents de policia que el va acompanyar amb aquest comentari: “Fa una estona hem tingut un visitant inusual a la platja. Com a jove  sa, serà alliberat al seu hàbitat natural”.