Després de mesos tancats tots ansiàvem poder sortir al carrer i estirar una mica les cames. Les ganes eren més grans per aquells que acostumaven a practicar esport regularment: runners, ciclistes... Deu ser el cas del ja popularment conegut com "Chiquito loco", ciclista kamikaze que es va llençar a pedalar per l'arcén de l'Autopista del Norte de Santa Cruz de Tenerife, moment que van captar els ocupants d'un vehicle que va passar ben arran de l'esportista temerari. 

Una pràctica totalment prohibida

La gravació està realitzada poc abans de la corba del Sauzal, en direcció a Los Realejos, una zona de l'illa on, antigament, tal com ha informat la Guàrdia Civil, es podia rodar en bicicleta de forma molt excepcional. I és que actualment la circulació de bicicletes a les autovies i autopistes és una pràctica totalment prohibida, tal com queda recollit en l'Article 38 de l'Reglament General de Circulació.

No és l'únic

Tot i la seva absoluta prohibició, aquest "Chiquito Loco" no és el primer en anirmar-se a sortir amb bici per l'Autopista del Norte. El passat mes de gener ja es va viralitzar la imatge d'una ciclista rodant per la mateixa via. En aquell cas, la infracció era encara més greu perque la noia no portava ni casc ni hermilla reflectant