És una situació en la qual molts es veuen reflectits. A Jingjang, un cavall de granja, renega de les seves tasques i decideix fer-se el mort per evitar treballar.

És, potser, un dels cavalls més famosos i simpàtics: tots els internautes parlen d'ell. I és que el vídeo que mostra com intenta, per tots els mitjans, escapar-se de fer feina s'ha fet viral: ja acumula més de 29 milions de reproduccions a Facebook i s'ha compartit més de 600 mil vegades.

Un actor d'Òscar

Les imatges mostren com el Jingjang, que no és un gran fan de què el muntin, es tira a terra de forma dramàtica cada cop que algú se li apropa. Les seves ganes de treballar són tan ínfimes que intenta fer-se el mort per evitar posar-se mans a l'obra.

Tan magra veu la perspectiva de fer feina que, fins i tot, es tira quan porta algú (virtuós i afortunat d'haver pogut pujar als seus lloms) a sobre.

Esperit indomable

El Jingjang ha deixat clar als seus amos que les seves pretensions a la vida no contemplen, ni inclouen en cap cas, treballar. Això és una mostra del caràcter d'aquest animal, que es rebel·la contra tot allò que s'espera d'ell, i que sempre acaba sortint-se amb la seva.

Ha causat furor

Els seus humans han decidit gravar-lo en les seves dramàtiques escenes i compartir les imatges amb el món, perquè tothom pugui gaudir dels còmics comportaments del cavall.

I els usuaris de les xarxes socials han reaccionat com s'esperava: amb humor i encantats de veure les tendres imatges de l'animal. Tant és així que el vídeo ja l'han vist gairebé 30 milions de persones d'arreu.