El vídeo d'un home que neteja el parabrisa del cotxe i que gairebé mor aixafat per un enorme tros de formigó s'ha fet viral a internet.

Cau una placa de formigó sobre el seu cotxe

Netejar el parabrisa podria costar-te la vida, i sinó, que li diguin al protagonista d'aquesta notícia, que estava tranquil·lament netejant el seu cotxe, quan, de sobte, li va caure una enorme placa de formigó a sobre.

Estava netejant el parabrisa

Els fets han passat a Vladivostok, una ciutat de Rússia, segons informa Vladnews. El fred i les glaçades són molt comunes en aquesta ciutat i, per això mateix, a vegades es congelen els vidres del cotxe i molts habitants de Vladivostok han de treure la neu del parabrisa abans d'arrancar.

Les càmeres de seguretat han gravat l'instant en què un home està netejant el parabrisa i, de cop i volta, un enorme tros de formigó cau a sobre el cotxe. Les imatges mostren com està traient la neu del cotxe i, de cop i volta, alça la vista i comença a córrer.

Coche aplastado / Twitter  Atlantide4world

Un home gairebé mor aixafat per una enorme placa de formigó quan estava traient la neu del parabrisa del seu cotxe a Rússia / Twitter Atlantide4world

Cau una placa de formigó des d'un novè pis

Immediatament, una placa de formigó cau des d'un novè pis d'un edifici, amb tan mala sort que impacta sobre el seu vehicle, deixant-lo completament destrossat. Dins de la desgràcia, encara ha tingut "sort", ja que si hagués tardat un segon més, hauria mort aixafat.

Tot i que s'ha quedat sense cotxe, el protagonista d'aquesta surrealista notícia, s'ha pres els fets amb sentit de l'humor i ha dit que es tracta d'una història amb "final feliç", ja que ha sobreviscut.