Els Mossos d'Esquadra han carregat contra un grup d'una quinzena d'activistes del barri de Sants de Barcelona que estaven participant en una protesta per un desallotjament al carrer Olzinelles.

Tot i que la pressió veïnal ha frenat el desnonament judicial, quan ja s'havia anunciat, per causes que encara no s'han pogut aclarir, s'ha iniciat una batussa entre els agents de l'ARRO dels Mossos i el grup de manifestants.

Tal com es pot veure en els vídeos de l'enfrontament, els agents antiavalots de la policia catalana fan servir les defenses per dispersar als concentrats. En un moment de les imatges es veu com agents de l'ARRO surten de la furgoneta i també carreguen contra els activistes. Durant els incidents, una dona ha patit un atac d'ansietat i ha estat atesa pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Més enllà dels cops de defensa, no consten ferits greus en aquest nou enfrontament entre la policia i els moviments socials de la ciutat de Barcelona.

Desallotjament de Ka La Kastanya a Gràcia

Ahir al barri de Gràcia un grup d'unes 200 persones van protestar contra el desallotjament de Ka La Kastanya, un bloc del carrer de Sant Salvador. La marxa va arrencar a les set de la tarda des del metro de Fontana i va viure moments de tensió amb enfrontaments amb els Mossos d'Esquadra.

Dos dels manifestants van quedar detinguts. Un per atemptat contra agents de l'autoritat i l'altre per haver llençat una pedra contra una oficina de La Caixa. Quinze manifestants més van ser denunciats per atemptat i dos agents dels Mossos van resultar ferits.