Els Mossos d'Esquadra han desplegat un espectacular dispositiu per provar de localitzar el cos del bebè que el seu pare hauria tirat al riu a Sant Adrià de Besòs. La investigació coordinada per la Fiscalia de menors està concentrant els esforços en un radi de 800 metres proper a una zona de vegetació en la qual va ser sorprès el pare del petit mentre llançava el seu fill al riu Besòs. En la recerca també participen un equip de submarinistes que rastreja el fons i efectius de la unitat canina que pentinen els voltants.

Segons fonts de la investigació, el detingut i pare del nen -un noi de 16 anys- va ser sorprès aquest dimarts per diverses persones quan es disposava a enterrar el nadó, moment en què el va llançar al riu. Posteriorment, es va dirigir a una comissaria, on va confessar els fets i va ser detingut. Després de conèixer els fets, els Mossos d'Esquadra van muntar un operatiu especial per provar de localitzar el cadàver i a la nit van trobar una bossa amb sang i una maleta amb roba a la zona del riu Besós on va ser llançat el nadó.

El cos policial va explicar dimarts amb l'ajuda d'un helicòpter dels Mossos d'Esquadra que il·luminava el lloc des del cel i que aquest dimecres també participa en la recerca del petit pentinant el radi de 800 metres des de l'aire.

busqueda beu va riure petons