Gran ensurt el que s'ha endut una nena de nou anys, que aquest dimarts va ser envestida per un bisó americà - també coneguts com a búfals - quan passejava pel parc nacional de Yellowstone, a l'estat nord-americà de Wyoming.

La nena, originària d'Odessa, a Florida, formava part d'un grup d'unes 50 persones que havien estat observant el bisó en el seu hàbitat durant diversos minuts. En un moment donat, però, l'animal va espantar-se i va carregar amb força contra la nena, fent-la volar pels aires.

La menuda va ser traslladada a un hospital proper i la van donar d'alta poc després amb ferides de diversa consideració.

No va respectar la distància obligatòria

El parc de Yellowstone és un dels més visitats dels Estats Units, amb milions de turistes cada any que hi van per observar la vida salvatge, com bisons, ossos, llops o cérvols.

Les normes del parc indiquen que els visitants han d'estar sempre a, com a mínim, 25 metres dels animals herbívors i a uns 100 dels carnívors. El juny de l'any passat, una dona ja va resultar ferida quan el grup on anava es va apropar a pocs centímetres dels animals i un altre búfal la va atacar.

biso america bufal Jack Dykinga

Els bisons americans - o búfals - poden arribar a pesar més de 1.400 quilos / Jack Dykinga