El vídeo d'una dona colpejant els treballadors d'un supermercat de la cadena Mercadona de Cerdanyola del Vallès (Barcelona) quan intentava sortir de la zona de pas sense pagar la compra s'ha fet viral.

Tal com pot veure's en les imatges, els empleats sol·liciten a la dona que mostri el carro del seu fill, on sospiten que amaga els productes robats.

La dona es nega a col·laborar i comença a mostrar els primers indicis de comportament violent i agressiu. La filla gran, que l'acompanya, li demana que mostri el que han robat, però la mare, en comptes de fer-ho, no dubta a utilitzar el carro on va assegut el fill petit per empènyer els empleats.

Mentrestant, la filla comença a buidar gran part del carro i treu caixes de llagostins, ampolles de licor, vi, entre altres aliments. Comença llavors a escalfar-se la situació mentre un empleat truca a la policia i la dona gran l'emprèn contra ell.

Els fets han estat denunciats

Fonts de l'empresa asseguren que els fets han estat denunciats i que, per sort, no s'han hagut de lamentar ferits. També remarquen el caràcter exemplar dels treballadors en tot moment.