Batalla campal entre venedors ambulants a Punta Ballena, la zona més turística de Magaluf, a Mallorca. Tal com detalla Diario de Mallorca, que en publica un vídeo, la comunitat senegalesa que està instal·lada en aquest destí turístic ha protagonitzat una espectacular baralla al mig del carrer aquesta passada matinada.

Es dóna el cas que el violent enfrontament, amb puntades de peu i cops de puny, es va iniciar al final d'una manifestació que part d'aquesta comunitat va fer per denunciar la delinqüència que altres persones d'aquesta mateixa comunitat exerceixen al centre de Magaluf.

Els venedors ambulants es queixen que compatriotes seus es dediquen a robar als turistes i a vendre droga i acaben embrutant la imatge de tota la comunitat. Asseguren que alguns d'ells només es dediquen a la venda i que mai han estat detinguts o relacionats amb cap robatori.

Fer fora els delinqüents

Segons el Diario de Mallorca, l'enfrontament entre els dos grups de venedors ambulants es va originar quan volien fer-los fora de la zona per evitar més robatoris i la venda de droga per part d'homes i dones també de nacionalitat senegalesa.