Una parella ha protagonitzat una violenta baralla en un autobús llançadora de l’aeroport d’Alacant. Tots dos acabaven d’arribar en un vol de Ryanair procedent de Birmingham, a Anglaterra, aquest dimarts a la nit.

Segons sembla, la parella, que feia poc que estava sortint, havia estat bevent durant el vol, de dues hores i quaranta minuts de llargada, i havien començat a discutir abans de baixar de l’avió. Quan van arribar a l’autobús, però, la tensió va esclatar i va començar una violenta baralla. Ella va començar, segons els testimonis.

Com es veu en les imatges enregistrades per un altre passatger, la parella va començar a insultar-se i a donar-se cops de puny, ajudant-se de les barres de l’autobús o atrapant l’altre contra les finestres del vehicle.

Després que la dona ataqués l'home, el llancés a terra i el colpegés, l'home s'hi va tornar donant-li diversos cops de puny.

baralla autobus aeroport alacant

La baralla va deixar escenes molt violentes / The Sun

Els altres passatgers van intentar separar-los, sense èxit. La tripulació del vol i el personal de l’aeroport van trucar la policia, però es desconeix, ara com ara, si s’ha produït cap detenció.