Semblava un dia més d’alegria a l’anomenat “lloc més feliç del món” fins que una família va començar una violenta baralla, potser una de les més brutals que s’han vist mai a Disneyland.

No se sap per quin motiu va començar la baralla, que va durar més de cinc minuts al bell mig de Toontown, una de les àrees infantils del parc. El que sí que se sap, per les imatges que en van gravar els testimonis i que s’han fet virals, és que una discussió entre un home i una dona es va escalfar i van passar a les mans davant dels nens.

Després d’una escopinada i d’una empenta inicials, fins a vuit persones es van acabar implicant en la baralla, davant la mirada atònita dels adults i els plors dels nens que hi havia a la zona.

Alguns dels visitants van intentar aturar la baralla, però l’únic que van aconseguir és, també, acabar rebent. Fins i tot una dona que conduïa un carret elèctric acaba a terra, on també acaben alguns dels implicats, inconscients després dels cops.

Tampoc els treballadors del parc que es van presentar al lloc podien fer més que demanar la presència dels agents de seguretat, davant de la violència desplegada.

Expulsats del parc i investigats per la policia

Ja fora del vídeo, els implicats en la baralla van ser expulsats del parc i entregats a la policia. Disney, la companyia propietària del parc, ha assegurat que “no hi ha excuses” per a utilitzar la violència dins d’un lloc com aquest, ple de nens.

La policia d'Anaheim (Califòrnia), on hi ha el parc, no ha detingut cap de les persones implicades en la baralla, que tampoc han presentat denúncia ni han declarat sobre els motius d’aquesta batussa, però sí que actuarà d’ofici a partir de les imatges.