Indignació a les xarxes en descobrir-se la celebració d'una boda secreta amb més de 7.000 convidats en plena segona onada de la pandèmia. Els assistents no mantenien cap mena de mesura de prevenció sanitària contra la Covid, ni mantenint la distància ni utilitzant mascareta.

Un casament reuneix més de 7.000 convidats

L'enllaç es va celebrar a inicis d'aquest mes de novembre però el secret no s'ha descobert fins ara a través de la filtració de diversos vídeos de l'enllaç, gravacions que s'han fet virals. Més de 7.000 persones van acudir a una boda al barri de Brooklyn de Nova York sense prendre cap tipus de mesura sanitària preventiva contra el coronavirus.

En les imatges es pot veure milers d'homes de confessió jueva cantant, ballant i celebrant el casament de Joel Teitelbaum, net del Gran Rabí Aaron Teitelbaum, cap de la comunitat hassídica satmar a l'estat de Nova York.

La celebració del casament s'ha mantingut en secret fins ara

El casament es va celebrar a la sinagoga Satmar Kiryas Joel a Brooklyn, amb un saló interior per a més de 7.000 persones que estava totalment ple, malgrat que l'actual legislació a Nova York en prevenció del coronavirus estableix que en les cerimònies religioses només es pot ocupar un 50% de la capacitat dels locals en què se celebrin.

Casament jueu 7000 convidats / Twitter

Una boda a Nova York ha reunit més de 7.000 persones sense respectar cap tipus de mesura sanitària preventiva contra el coronavirus / Twitter

El més sorprenent d'aquesta història és l'hermetisme i secretisme amb què s'ha portat a terme l'organització de la cerimònia, corrent-se la veu de boca a orella, no havent-hi transcendit els fets fins ara, setmanes després de la seva celebració.