S'ha organitzat un casament amb més de 10.000 persones en plena pandèmia, tot incomplint les mesures de seguretat per la prevenció del coronavirus.

Boda amb més de 10.000 convidats

Aquest dilluns hi ha un casament jueu i ortodox al districte Williamsburg de Brooklyn, de Nova York. Fins aquí, tot bé, però el problema està en el fet que hi ha més de 10.000 persones convidades i això incompleix completament les mesures per prevenir la Covid-19.

Quan la policia ha rebut l'avís, immediatament s'han posat en contacte amb els organitzadors de la boda els han fet arribar un comunicant prohibint que la celebrin amb tanta gent i que, màxim hi hauria d'haver 50 convidats.

Però per què hi ha tantes persones convidades en aquesta boda? Es tracta del casament del nét de  Zalman Leib Teitlebaum, una persona molt popular a l'església jueva ortodoxa i, per aquest mateix motiu hi ha tants convidats. 

Zalman Leib Teitelbaum / Twitter alex_campbell13

Polèmica per una boda amb més de 10.000 persones convidades  / Twitter alex_campbell13

Milers de persones sense distància de seguretat

De fet, fa anys es va casar un altre nét d'aquest home i en el vídeo es veu clarament com són aquest tipus de bodes: amb milers de persones i sense distància de seguretat. Davant el perill que suposa fer una celebració d'aquestes magnituds en plena pandèmia, la policia es presentarà al lloc de la boda per controlar l'aforament

No obstant això, des de l'organització del casament han emès un comunicat explicant que el nombre de convidats serà reduït i que compliran amb totes les mesures de seguretat per prevenir el coronavirus.

També han aprofitat l'ocasió per queixar-se de la repercussió mediàtica que està tenint la boda: "Les notícies contra aquesta boda no s'ajusten als fets reals. És molt trist que ningú hagi verificat com serà la boda abans d'atacar-nos".