El cas de dues germanes bessones de 34 anys que comparteixen nòvio i volen quedar embarassades a la vegada de la mateixa parella ha donat la volta al món

Anna i Lucy DeCinque ho volen compartir absolutament tot fins al final. 

Viuen a Perth (Austràlia) i fa vuit anys que es van enamorar del mateix home. Es diu Ben Byrne i té 39 anys. Volien casar-se amb ell però la llei d'Austràlia no els ho ha permès. 

Anna y Lucy DeCinque / @twinsannalucy_Twitter

Les germanes bessones Anna y Lucy DeCinque comparteixen parella i volen quedar embarassades a la vegada / Twitter_@twinsannalucy

Volen quedar embarassades a la vegada del mateix home

Vuit anys després de compartir el mateix home han decidit que volen ser mares a la vegada i tenen clar que els bebès seran fills del mateix pare. En aquest cas, la llei no ho podrà impedir.

En Ben les distingeix com ningú, fins i tot més que la seva mare. Fins i tot, les reconeix quan parla amb elles per telèfon.

"Envellirem juntes i morirem juntes"

Les bessones ho comparteixen tot: la roba, el pentinat, el maquillatge i fins i tot els comptes d'Instagram i Twitter. La Lucy diu "Si el Ben fa un petó a l'Anna, immediatament me'n fa un a mi". Així ho han explicat en una entrevista al programa televisiu 'This Morning', de la cadena britànica ITV

Dormen en un llit enorme i no són geloses

"Envellirem juntes i morirem juntes", diu l'Anna. Les dues asseguren que no són gens geloses i expliquen que, en el passat, havien tingut nòvio per separat. Ara, però, amb el Ben han aconseguit el seu somni i "ell ens accepta com som", diuen.

Dormen en un llit enorme i tenen moltes ganes d'experimentar l'embaràs juntes. Per aconseguir-ho volen congelar els seus òvuls a la vegada i quedar embarassades amb fecundació in vitro.