Què fa el nostre fill dormint al costat del gos? Possiblement aquesta és la pregunta que es van fer els pares d’un nadó en veure que no era al seu llit, sinó al costat del seu millor amic, el gos.

Enxampat in fraganti

La resposta la van obtenir ràpididament ja que com molts pares tenen un aparell per vigilar als bebès i amb càmera incorporada. De manera que tot va quedar enregistrat i el seu petit enxampat.

Niño baja cama / YouTube

El petit Finn baixa del llit, com cada nit, per acostar-se a Brutus, el gos, i dormir al seu costat / YouTube

El vídeo mostra els moviments nocturns del nen, Finn, de 23 mesos, com “s’escapa” del seu llit, s’acosta al gos, Brutus, que dorm als seus peus i com s’arrauleix al seu costat. El vídeo és ple de detalls que el fan entranyable i divertit a parts iguals, possiblement un dels vídeos més emotius que s’han vist últimament.

Un vídeo divertit i entranyable

La gravació dura més de tres minuts, però val la pena veure’l tot i observar tots els detalls que demostren el vincle especial que hi ha entre els gossos i els nens.

El vídeo comença amb el bebè baixant del seu llit (immens, per cert), amb el xumet a la boca i un biberó d’aigua en una mà; quan ja té els peus a terra, no s’oblida d’agafar la seva manta. El seu objectiu és clar: dormir al costat del gos bòxer que descansa als peus del llit.

El gos, ni s'immuta

El gos, sempre atent, aixeca el cap quan sent els moviments del petit, però és un instant, de seguida torna a aclucar els ulls, com si ja sabés que passa; i és que ja hi està acostumat.

El bebè s’acosta al gos i s’estira al seu costat, però no troba la posició més còmode i no para de moure’s, i el gos segueix dormint. Canvia de postura, li posa els peus al cap, i el gos segueix dormint.

Després decideix canviar de costat i s’enfila al llom del gos, i aquest segueix dormint. Beu aigua, agafa la manta, se la refrega per la cara... i el gos segueix dormint. Queda clar que té més paciència que un sant.

Niño encima perro / YouTube

Brutus, el gos, ni s'immuta i segueix dormint, tot i que el petit Finn no para de moure's / YouTube

Una escena que es repeteix cada nit

Segons ha explicat la mare a Dogtooth Media, el gos porta dormint amb el nen des que va néixer. El passat mes de juny el Finn va començar a dormir al seu llit, però la mare se’l trobava sempre arraulit al costat del Brutus. Fins que gràcies al vídeo va descobrir com s'ho feia.

El vídeo s'ha fet viral a les xarxes socials i molts usuaris han comentat aquest moment tan tendre, destacant l’actitud del petit i la bondat del gos, el seu millor amic. Una mostra més del vincle especial que hi ha entre els gossos i els nens, sempre pendents d’ells i vigilant que no prenguin mal.

Un cop més es demostra que els gossos són molt bones persones.