El vídeo de la baralla entre un usuari del Metro i un vigilant s'ha viralitzat a les xarxes socials, ja que el guàrdia de seguretat ha començat a gravar, perseguir i insultar un noi perquè "no portava la mascareta ben posada".

Vídeo de la baralla al Metro de Madrid

Els fets han passat aquest dijous a la línia 9 del Metro de San Cipriano de Madrid a les 20:30, segons informa Ismael Álvarez, que és el noi que ha denunciat l'agressió, la qual ha catalogat com a "racista." Les imatges mostren com el vigilant comença a perseguir per les escales a Álvarez mentre li crida dient: "Posa't la mascareta".

No obstant això, en el vídeo es pot veure clarament com Álvarez porta la mascareta ben posada i, així i tot, segueix sent perseguit pel guàrdia de seguretat. Fart de la seva persecució li diu: "Vete a tomar por culo racista", però el guàrdia de seguretat el continua perseguint.

Metro San Cipriano / Wikimedia Commons

Un vigilant del Metro de Madrid ha perseguit, insultat i escridassat un noi perquè "no portava la mascareta ben posada" / Wikimedia Commons

No portava posada la mascareta

El més surrealista de tot és que el vigilant li recrimina que no porta ben posada la mascareta, però ell tampoc ho fa. De fet, en algunes parts del vídeo es pot veure clarament com la baixa i s'apropa al noi per continuar-lo escridassant.

Al final de la gravació, el guàrdia de seguretat es treu completament la mascareta i se li acosta incomplint la distància de seguretat per prevenir el coronavirus. Per si no fos poc, li intenta treure el mòbil i, després, li diu:"¿Le enseñarás el vídeo a papi? Niñato, vete con tu mamá a mamarle la tetita."

Ismael Álvarez ha compartit el vídeo al seu compte d'Instagram per denunciar públicament l'actitud del guàrdia de seguretat i, a més, ha explicat que el vigilant és racista i que molesta regularment als viatgers. Des del Metro de Madrid estan investigant el cas i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.