Al voltant de dos quarts de quatre de la tarda d'aquest dijous s'ha iniciat una brutal baralla a l'avinguda d'Alfons XIII de Badalona, a tocar del barri de Sant Roc, on han resultat ferides diverses persones i s'han vist armes blanques i pals de fusta.

Dos cotxes i molta violència

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, en la baralla hi han participat diverses persones que anaven en dos cotxes de matrícula francesa i que són de nacionalitat estrangera. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets i ara per ara no hi ha detinguts.

Els fets, tot i que la investigació encara està en una fase inicial, sembla que estan relacionats amb una disputa per drogues i la insegurat dels darrers dies a Badalona. Els Mossos d'Esquadra de la comissaria local han obert una investigació i esperen confirmar els fets després de parlar amb els testimonis. S'estan buscant també els dos cotxes implicats en la baralla.

Cotxe contra un bar

Durant l'enfrontament, on s'han vist diferents tipus d'armes blanques i també pals de fusta, un dels cotxes ha intentat accedir per la força al bar Crack d'aquesta avinguda de Badalona, tot i que finalment no ho ha aconseguit. Els ocupants del cotxe han baixat i han destrossat l'establiment per dins, segons es pot veure en unes imatges a les quals ha tingut accés ElCaso.cat.

A l'interior del cotxe hi havia una persona ferida. La policia té constància que hi ha diversos ferits però no es pateix per la seva vida.