Baralla als Rodalies de Barcelona per una dona que anava sense mascareta. Una usuària que viatjava al tren ha gravat els insults i crits amb què ha acabat la tensa situació.

Baralla als Rodalies de Barcelona

El tren de Rodalies Renfe que fa el trajecte Castelldefels-Barcelona, ha viscut una tensa situació entre usuaris aquest matí.

Carla Puig, que viatjava en aquest tren, ha publicat a Twitter un vídeo on se sent com diverses persones increpen la dona per no portar mascareta, desencadenant una baralla verbal.

Pelea Rodalies mascarilla / Carla Puig

La Carla tuitava a les nou d'aquest matí "Hola @rodalies, teniu a usuaris amb la mascareta com a bufanda. 8:55 per Castelldefels en direcció Barcelona"

Rodalies ha respost que aquesta situació s'havia de comunicar als Mossos trucant al 112.

Ha estat llavors quan la Carla ha penjat el vídeo on se sent la baralla.

Diversos passatgers demanen a la dona que es posi bé la mascareta perquè "estem tancats i no hi ha ventilació".

Un home l'ha increpada directament amb un "jo no tinc per què olorar la teva puta boca", mentre una dona li diu 'niñata'.

"No sou policies"

Com a defensa, la dona sense mascareta deia: "no estic parlant amb ningú... respecto la distància". Els altres usuaris li recordaven que l'ús de la mascareta és obligatori durant tots els trajectes de transport públic, i ella contesta "no sou policies".

Un home li ha dit que "trucarem la policia, tu d'aquí no surts". La dona ha baixat del tren a Sants Estació.

Aquesta polèmica baralla ha desencadenat diverses acusacions a Renfe per part d'usuaris de Twitter que es queixen de l'aforament dels trens, de la poca seguretat que ofereixen i de la lenta reacció davant aquests problemes.