Noves escenes de violència extrema al centre de Barcelona. En aquest cas, va ser el passat divendres de matinada a la Gran Via, a l'altura del carrer de Lepant, a tocar de la Monumental, dues persones es van barallar donant-se cops de pals i d'ampolles de vidre, tal com es pot veure en aquest vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat.

Segons detallen alguns testimonis, les dues persones són d'origen magrebí i van iniciar l'enfrontament per un tema relacionat amb un robatori. Tot i això, la policia no ha pogut confirmar aquest extrem.

Pals i ampolles de vidre

Un d'ells aprofita un contenidor de brossa que hi ha al mig de la Gran Via per agafar un pal i acostar-se al segon participant de la baralla, que va mig despullat, per agredir-lo de manera molt violenta a cops.

En l'enfrontament també hi participa una noia, que intenta colpejar un dels dos amb una ampolla de vidre, però no ho aconsegueix. Els cops s'acaben quan arriba un cotxe de paisà de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Els dos agents baixen del cotxe i despleguen la defensa extensible i s'acosten als dos homes, que aconsegueixen aturar la baralla. No consten detencions ni tampoc ferits greus arran d'aquesta nova escena de violència als carrers de Barcelona.