Episodi molt violent al centre de Molins de Rei, al Baix Llobregat. Aquest dimarts un grup de quatre persones s'han barallat amb molta violència en aquest carrer del centre del municipi a plena llum del dia.

Tal com es pot veure en aquest vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat, tres homes volien agredir un quart individu. Per fer-ho han fet servir pals i també una falç. Es tracta de quatre persones que viuen en cases ocupades d'aquest carrer.

Segons ha pogut saber aquest mitjà, en aquest carrer de Molins de Rei hi ha tres cases ocupades, als números 33, 35 i 46. Si bé una d'aquestes cases està ocupada per una família sense recursos, a les altres dues, les del 33 i 35, hi viuen un grup de persones que, segons fonts policials, tenen antecedents per tota mena de fets delictius.

Batussa entre ocupes

Segons les primeres investigacions, la baralla es va iniciar quan tres dels ocupes van intentar agredir, amb pals, un quart home per causes relacionades amb algun negoci il·legal fallit.

La presumpta víctima, que va ser atesa a l'hospital per un fort cop al cap però que no ha volgut presentar denúncia, es va defensar de l'agressió amb una falç. Els Mossos han identificat tots els homes que van participar en la baralla i que surten al vídeo: tots són majors d'edat, de nacionalitat marroquina i amb un llistat llarg d'antecedents per delictes contra la salut pública i per robatoris.

Violència a Catalunya

Els darrers dies hi ha hagut un repunt de violència als carrers de Catalunya. La setmana passada, en un vídeo que va avançar ElCaso.cat, un grup de persones va assaltar un local ocupat al Carmel, a Barcelona, per fer fora un grup de lladres.

Aquest dilluns al vespre un grup d'ocupes es van barallar al barri de Sants i dimarts al vespre els Mossos van haver d'actuar amb agents antiavalots en una batussa multitudinària al barri de la Salut de Badalona. Sense oblidar que el passat cap de setmana, un agent dels Mossos d'Esquadra va ser atacat per un grup de joves estrangers a Premià de Mar. De moment, no hi ha detinguts.