Al voltant de les deu de la nit d'aquest diumenge un grup d'unes vint persones, totes de nacionalitat pakistanesa, han iniciat una violenta baralla a la rambla del Gorg, a Badalona. Una persona ha resultat morta i hi ha tres persones ferides greus. 

Segons l'alcalde del municipi, Àlex Pastor, l'enfrontament s'ha originat per una lluita pel control de la venda de la droga. S'han enfrontat dos grups de pakistanesos, del Raval i de Badalona, que havien quedat per "matar-se".

Els participants a la baralla, com es pot veure en el vídeo, fan servir tota mena d'armes blanques: ganivets, matxets, catanes i pals de ferro per atonyinar-se de manera molt violenta.

Comença al carrer

La baralla arrenca en aquest punt de la ciutat fora del metro però s'allarga fins a l'estació de la Salut, que és on un dels agredits, un noi jove de nacionalitat pakistanesa, acaba morint.

Tenia greus ferides al coll, al cap i a l'esquena (imatges molt dures del rastre de sang de la baralla, en aquest vídeo) i el SEM no va poder fer res per salvar-li la vida. Segons fonts oficials, hi ha tres persones ferides greus més.

Baralla molt violenta

A les imatges a les quals ha tingut accés ElCaso.cat es veu com a l'exterior de Gorg la baralla és de molta intensitat.

armes baralla badalona

Imatge de les armes que la Guàrdia Urbana de Badalona ha intervingut durant la baralla.

Es veu com un dels agredits cau a terra i com fins a quatre persones el colpegen amb pals i amb ganivets. En alguns moments de la baralla, tal com recullen les imatges, es veuen violents cops i agressions entre els participants.

Deu detinguts, tots pakistanesos

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut una desena de persones relacionades amb aquesta baralla mortal entre Gorg -hi van participar una trentena de persones- i la Salut i l'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos de MetroNord s'ha fet càrrec de les investigacions.

guardia urbana badalona

Agents de la Guàrdia Urbana, amb els detinguts de la baralla a l'interior del metro.

Segons les primeres investigacions, tot sembla indicar que es tracta d’una revenja entre dos clans de persones de nacionalitat pakistanesa.