La baralla que aquesta nit de diumenge a dilluns ha deixat un mort i tres persones ferides greus al metro a Badalona -tal com ha avançat ElCaso.cat- ha estat molt violenta (imatges de l'inici de la baralla, en aquest vídeo).

Baralla molt violenta

El grup de vint persones que hi han participat, armades amb tota mena d'armes blanques com matxets, catanes, ganivets i bats de beisbol han protagonitzat escenes d'extrema violència entre les estacions del metro de Salut i Gorg.

Les imatges posteriors a la baralla, a les quals ha tingut accés ElCaso.cat, demostren la cruesa de la baralla. A les imatges es poden veure dues persones amb ferides d'arma blanca molt greus en diverses parts del cos.

Un dels ferits ha acabat morint. És l'home de nacionalitat pakistanesa que surt al vídeo amb una jaqueta del Barça. Tenia un tall al coll i també ferides greus a l'esquena i al cap, segons ha pogut saber aquest mitjà de fonts de la investigació.

Investigació oberta

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut una desena de persones i ara els Mossos d'Esquadra investiguen els fets per aclarir els motius d'aquesta baralla multitudinària que ha deixat un mort i tres ferits greus.