Nova baralla al centre de Barcelona. La inseguretat creixent a la ciutat no s'atura i aquest vídeo ho demostra un altre cop. En aquesta ocasió, i segons el vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat, es veu un grup de turistes que s'enfronten a un grup de manters, a la zona de Colom, a la part baix de la Rambla.

Cops de puny i cops de cinturó

Al vídeo, enregistrat des d'una parada d'aquesta zona, es veu, com a pocs metres, els manters, venedors de material falsificat que s'instal·len a la part baixa de la Rambla de Barcelona, ataquen amb molta violència als turistes. A les imatges es poden veure cops de puny i violents cops de cinturó.

No s'ha pogut aclarir què va motivar l'agressió entre turistes i manters aquest diumenge al matí, però s'està investigant. Ara per ara no hi ha detinguts ni tampoc consten ferits greus.

Contra el top manta

Tot i que fins ara la ciutat de Barcelona feia els ulls grossos amb el top manta a la ciutat, el nou tinent d'alcalde de Seguretat, Albert Batlle, ha assegurat que hi intentarà posar fre amb una ofensiva que es liderarà des de la Guàrdia Urbana.

Fa pocs dies que la policia de la ciutat desallotja els manters a la part superior de la Rambla, tot i que l'efectivitat encara és baixa: els venedors ambulant recuperen el terreny just es repleguen les unitats policials.