Brutal agressió al mig del carrer a l'Hospitalet de Llobregat la matinada del passat 1 de juny quan una dona, de 33 anys i de nacionalitat hondurenya, va agredir un home, un conegut seu, per una discussió els motius de la qual encara s'estan investigant.

 

Tal com es pot veure en aquest vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat, es pot veure com la dona li dona diversos cops a l'home mentre l'escridassa. Un dels cops, que la dona fa amb les mans i algun objecte punxant, fereix greument l'home a la zona superior del cos, i acaba caient rodó a terra.

Puntades de peu al cap de l'home

La dona, no contenta amb això, segueix agredint l'home. A les imatges de l'agressió, que poden arribar a ferir sensibilitats, es veu com ella dona fortes puntades de peu a l'home quan ja és a terra sense moure's.

El 112 va rebre l'avís d'uns veïns i els Mossos d'Esquadra van desplegar a la zona diverses patrulles, cosa que va permetre la detenció de la dona, de 33 anys i d'Hondures. Segons ha pogut saber ElCaso.cat l'home i la dona no són parella, per tant, el cas no es tracta com una agressió de violència de gènere o domèstica.

No se sap el motiu de la baralla

Els dos implicats en els fets es coneixien, però encara no s'ha aclarit què va motivar la baralla, un fet que els Mossos d'Esquadra encara estan investigant en espera de poder passar la dona a disposició del jutge. De moment, els instructors imputen a la detinguda un delicte de lesions, tot i que no descarten també poder-la acusar d'una temptativa d'homicidi.

Video Agresion Hombre Mujer Hospitalet

Captura d'imatge del vídeo, on es veu com la dona etziba puntades de peu a l'home, estirat a terra.

Home ferit greu a l'hospital

L'home es recupera de les ferides a l'hospital, on va haver de ser traslladat per una ambulància del SEM. Tot i que va ingressar en estat greu, no es pateix per la seva vida i continua ingressat, tal com han explicat fonts properes a la investigació dels fets a ElCaso.cat.