Diversos passatgers d'un vol destinació a Eivissa s'han embardissat en una de violenta a baralla en la qual s'han clavat tota mena de cops i cops de puny. El motiu de la discussió ha començat quan dos dels viatgers s'han negat a posar-se la mascareta. Una notícia que ha transcendit a través d'un vídeo viral publicat a les xarxes socials.

Un vol d'Amsterdam a Eivissa

Els fets es van produir aquest divendres passat 31 de juliol en un vol de l'aerolínia KLM, principal aerolínia dels Països Baixos, que viatjava des d'Amsterdam a Eivissa. Poc abans d'enlairar-se, diverses persones van protagonitzar una tremenda baralla a cops de puny.

Van començar dos passatgers borratxos

El motiu de la discussió, segons informa el diari local Het Parool, es va originar quan dos dels passatgers, que van pujar a l'aeronau en evident estat d'embriaguesa, es van negar a posar-se la mascareta, d'ús obligatori en els vols de la companyia. La resta de viatgers els va recriminar la seva actitud i la discussió va anar pujant de to fins que va acabar esclatant en una baralla a cops de puny.

Detinguts en arribar a destinació

Els dos passatgers, tal com es veu en el vídeo, van ser reduïts i retinguts per la resta de viatgers i detinguts una vegada el vol va arribar a la seva destinació. L'aerolínia KLM ha informat que els dos individus que es van veure embolicats en la baralla no són de nacionalitat holandesa i ha assegurat que la seguretat dels passatgers no es va veure compromesa.