Nova baralla al metro de Barcelona. Aquest dimecres a la nit dues persones es van barallar, segons ha pogut saber ElCaso.cat,  en un dels vestíbuls de plaça d'Espanya de la línia 3, la de color verd. De les imatges, però, hi ha una cosa que sobta: la baralla és entre dos vigilants de seguretat.

Si es mira bé el vídeo es pot veure clarament com són dos companys de l'empresa de seguretat que s'encarrega de la vigilància del metro els que es barallen a cops de puny i tots dos van per terra.

Els dos vigilants, apartats del servei

TMB, l'empresa que s'encarrega de la gestió del suburbà de la ciutat, ha confirmat a aquest mitjà que l'incident és real i es va produir aquest dimecres al vespre en aquesta cèntrica estació de la capital catalana.

La mateixa empresa també ha confirmat que ha obert una investigació per aclarir què va passar, que a hores d'ara encara no s'ha pogut saber. De moment, mentre s'acaba l'informe, s'ha apartat els dos vigilants de seguretat del servei.

Fonts no oficials vinculades als vigilants de seguretat han explicat que l'enfrontament es va iniciar per un problema mèdic d'un dels dos homes, tot i que, de moment, cap font oficial ha volgut donar explicacions més enllà de confirmar els fets. Un dels dos vigilants s'ha trencat una de les mans.

Baralles al metro de Barcelona

És ben cert que no és el primer cop que el metro de Barcelona es converteix en escenari de baralles amb molta violència, però fins ara no s'havien vist cops de puny entre els mateixos vigilants de seguretat; els presumptes responsables de vigilar i evitar aquestes baralles.