El mateix lloc, les mateixes armes i diferents persones. Aquest diumenge al vespre, al voltant de les nou, el Forat de la Vergonya, al cor del barri del Gòtic de Barcelona, va tornar a ser l'escenari d'una molt violenta baralla.

No és el primer cop que aquesta zona, dels Jardins del Pou de la Figuera, viu una escena de violència amb armes blanques.

A cops de pal i cadira

Els grups de joves es barallen a cops de pals i, i tal com es pot veure a les imatges, també fan servir cadires de fusta com a projectils. A les imatges, de l'inici de la baralla, que segueix en un altre carrer, es pot veure com un d'ells destrossa una cadira que després utilitza com a arma.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat de testimonis presencials, com a mínim un dels participants a la baralla tenia un ganivet. La batussa va seguir pels carrers propers però no consten ferits greus. Si més no, el SEM no en va haver d'atendre cap i els Mossos d'Esquadra no van practicar detencions.

Els mateixos veïns denuncien que les baralles en aquest punt de la ciutat són freqüents i es repeteixen, també amb molta violència, gairebé cada cap de setmana.

Una baralla semblant a finals d'agost

El passat 27 d'agost un grup de nois es va barallar al mateix punt amb pals, ganivets i ampolles de vidre. Un grup de joves, com també va recollir en un vídeo ElCaso.cat, es veien dures agressions entre dos grups de joves. D'aquella baralla no va transcendir si hi van haver ferits greus ni detinguts.

En moltes ocasions les baralles són entre grups de lladres i persones que fan vida en aquest punt de la ciutat i que normalment no presenten denúncia.

Punt calent el centre de Barcelona

Als carrers propers els darrers dies també s'han detectat robatoris. Grups de joves ataquen a persones, habitualment turistes, per robar-los.

Va ser al capdamunt d'aquesta plaça, al carrer de Sant Pere Més Baix que fa un parell de setmanes un turista de nacionalitat espanyola va ser agredit amb una arma blanca mentre era víctima d'un robatori violent.