Un balneari de la Costa Blanca s'ha tornat a posar de moda entre els pensionistes britànics. Volen reviure la seva joventut i fer el que feien quan eren joves.

Els avis pretenen reviure la seva joventut

Els pensionistes busquen locals on s'ofereixin espectacles de sexe en directe, on puguin consumir drogues, molt d'alcohol i trobar noies que es prostitueixin.

Aquests locals estan oberts fins a altes hores de la matinada, i en molts casos ofereixen l'entrada gratuïta, cosa que anima molts d'ells a passar la nit en aquests locals. Entre les drogues que els ofereixen hi ha cocaïna, èxtasi i marihuana, i no només a la nit. És habitual que també els n'ofereixin en ple dinar o mentre caminen pel passeig marítim, segons explica Mirror.

Víctimes dels carteristes

Una amenaça creixent per a aquests turistes britànics els últims mesos és la presència de carteristes que actuen sistemàticament en clubs nocturns i en carrerons. Operen habitualment en grups de dos. En una setmana la policia espanyola va arrestar dues dones i dos homes de nacionalitat espanyola i marroquina d'entre 19 i 25 anys i va recuperar 74 telèfons mòbils que poden tenir un valor total al mercat de 30.000 euros.

Indignació entre els veïns

Tota aquesta situació de sexe, drogues i alcohol a tota hora i en ple carrer, més la inseguretat que provoquen els carteristes, està provocant la indignació entre els veïns de Benidorm, que demanen mesures per corregir aquesta situació, que consideren que està perjudicant la imatge d'aquesta població de la Costa Blanca.