En els moments de màxima necessitat cadascú recorre a allò en el que més creu. Els passatgers d'un avió que anava de Santo Domingo a Miami van acudir a dues coses primordials: Deu i el whisky.

Els fets van passar el dilluns a bord d'un vol que va sortir de l'aeroport Internacional de Las Américas (República Dominicana) i que havia d'aterrar a Miami (EUA). L'avió portava poc més de mitja hora volant quan va començar a tenir problemes de motor.

Pànic, pregàries i alcohol

Un dels passatgers va gravar el moment posterior al que es comuniqués a tothom a bord que l'avió havia de fer un aterratge d'emergència degut a problemes tècnics.

Al vídeo, que ja s'ha fet viral, es pot veure a gairebé tots els passatgers agafant-se de les mans i pregant en veu alta. Tots van participar d'aquest acte grupal, excepte dos homes que van decidir sobreposar-se al moment de tensió a la seva manera: empinant una ampolla de whisky.

Tot va quedar en un ensurt

Finalment, el pilot va girar el vol i va tornar a l'aeroport de Santo Domingo per fer l'aterratge. Ningú va resultar ferit durant la maniobra i tot va quedar en un ensurt.

Els passatgers van ser reubicats en un altre vol i van arribar sans a Miami, després d'un retard de cinc hores, informa el Daily Mail.