Què salvaria vostè abans, al seu net o a una copa de cava? La resposta sembla òbvia, però en el cas de la protagonista d'aquest vídeo viral l'instint va portar l'àvia a prioritzar el salvament de la copa de cava, el que va provocar que seguidament el bebè, sense braç on recolzar-se, topés de cara contra el terra.

Àvia cava

Moment en què el nen es precipita contra el terra mentre la seva àvia celebra haver salvat la copa del cava / Twitter

Un acte reflex deixa en evidència l'àvia, que opta per la copa de cava

En el vídeo, una àvia es troba asseguda en un sofà amb dues copes de cava a sobre de la taula, i recolzat en aquesta està el seu net. En qüestió de segons, el bebè agafa la copa de cava, que sembla precipitar-se irremeiablement cap al terra.

L'àvia, en un acte reflex de gran valor, aconsegueix reaccionar i evitar la caiguda de la copa de cava, un èxit que celebra amb cara de satisfacció. En el que no repara és que amb aquest moviment està portant el net a caure a terra. De fet, la dona continua mirant atenta la copa de cava mentre el nen s'estampa contra el terra.

El vídeo no ha tardat a viralitzar-se a les xarxes socials, on hi ha qui, irònicament, demana que a la dona li atorguin el premi d'àvia de l'any.