La Policia Local de Sevilla ha identificat el conductor d'un vehicle que ha circulat per error uns 800 metres per una via del tren fins a l'estació de Santa Justa, arribant a provocar el tancament d'aquesta via.

Circulant entre l'andana i la via

En un comunicat, l'ajuntament sevillà ha explicat que aquest conductor ha sortit il·lès de l'incident, que ha ocasionat el tancament d'una via encara que no ha alterat el servei de trànsit ferroviari de la terminal.

Els fets han succeït cap a les 5,30 hores d'aquest dimarts, quan els serveis d'emergències de Sevilla han estat alertats per la presència d'un vehicle que havia arribat a Santa Justa circulant entre l'andana i la via. Al lloc s'han personat diversos efectius de Policia Local que han identificat un turisme que es trobava amb dues rodes sobre la via i dues sobre l'andana número 12.

Un home de 70 anys

Així, s'ha trobat al conductor, un home de 70 anys, que ha reconegut que s'havia despistat a la zona, que no coneixia, i a la qual ha accedit per una zona restringida a través d'un camí de servei pel qual ha recorregut gairebé 800 metres.

estacio cotxe sevilla

Imatges del cotxe a l'estació. Emergències Sevilla

Aquest incident va ocasionar el tancament per part d'Adif de l'andana número 12 de l'estació, fet que no va afectar el trànsit ferroviari de la terminal a causa de la diversitat d'andanes, prou per donar cobertura al servei habitual. El vehicle haurà de ser retirat per una grua especial ferroviària ja que fins al lloc no hi poden accedir les grues convencionals.