Una dona ha estat trobada morta en una cuneta de la carretera M-404, a l'altura del quilòmetre sis, al seu pas per la localitat d'El Álamo (Madrid),  amb lesions compatibles amb un atropellament. Al seu costat hi havia una noia jove de 18 anys ferida molt greu, segons informen Emergències 112 Comunitat de Madrid i la Guàrdia Civil.

Una dona morta i una noia de 18 anys, molt greu

El primer avís als serveis d'emergència ha tingut lloc a les 8.15 hores del matí d'aquest dilluns quan s'ha rebut una trucada alertant de la presència de dos cossos tirats a la cuneta d'aquesta carretera.

Atropellen dues dones El Álamo / Emergències 112 Comunitat Madrid

La dona morta i la noia de 18 anys en estat greu han estat trobades en una cuneta de la carretera M-404 a El Álamo_Emergencias 112 Comunitat Madrid

A la zona s'hi han desplaçat sanitaris del SUMMA que han confirmat la mort d'una dona amb lesions presumptament compatibles amb un atropellament que s'hauria produït hores abans.

Es busca el responsable dels fets

Els efectius del SUMMA també han atès una jove de 18 anys que estava conscient, amb ferides importants a les cames i un traumatisme cranioencefàlic. La noia ha estat traslladada a l'Hospital 12 de Octubre en estat potencialment greu.

Hospital 12 d'octubre / Viquipèdia

La jove de 18 anys està ingressada en estat molt greu a l'Hospital 12 de Octubre de Madrid / Viquipèdia

S'ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies d'uns fets que s'han saldat amb una dona morta i una jove ferida molt greu.