Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 36 anys com a presumpte autor de dos robatoris violents en establiments comercials de Barcelona. Se'l relaciona amb dos atracaments, el primer en una entitat bancària el 19 de setembre i un altre dos dies després en un establiment d'alimentació ubicat a la mateixa zona de la capital catalana. La detenció es va fer el 23 de setembre, però s’ha sabut ara. El jutge va decretar el seu ingrés a presó el 28 de setembre.

Dos atracaments violents

El primer atracament va tenir lloc en una entitat bancària el 19 de setembre, on el detingut va amenaçar amb un revòlver un dels treballadors i van aconseguir endur-se un botí de 1.000 euros.

El segon atracament, dos dies després, es va produir en un supermercat ubicat en una zona propera de l'entitat bancària. El detingut va irrompre al local i va amenaçar amb una pistola els treballadors que estaven a punt de tancar. En aquell moment, no hi havia cap client a l'establiment i el detingut va conduir els tres empleats cap al quartet on s'hi feia el recompte de la recaptació del dia i els va lligar amb brides de mans i peus.

Al cap d'uns minuts, la parella d'una de les treballadores va entrar a la botiga i, estranyat perquè no veia a ningú, va intentar entrar a l'oficina on es feia el recompte. El detingut va sortir del quartet i es va produir un forcejament entre els dos home en el decurs del qual s'hi va produir un tret fortuït que va impactar contra un dels mostradors del local, sense causar cap ferit. L'arrestat el va poder reduir, el va colpejar amb la pistola i el va conduir al quartet per immobilitzar-lo. En aquest segon atracament es va endur 2.707 euros en metàl·lic.