Els Mossos d'Esquadra investiguen un atracament amb pistola aquest dimarts al vespre en un Mercadona d'Esparreguera, al Baix Llobregat. Quan faltaven pocs minuts per dos quarts de nou, i segons ha pogut saber ElCaso.cat, dos homes van entrar al supermercat de l'avinguda de Francesc Marimon d'Esparreguera.

Quan eren a l'interior, i per tal d'intimidar als clients i als responsables de l'establiment, van disparar un tret a l'aire, que va impactar contra el sostre de la botiga. Després es van poder endur diners d'una de les caixes registradores i després va escapar amb els diners. La polica els va perseguir, tal com es pot veure en aquest vídeo des de l'interior d'un cotxe patrulla.

Cap ferit en l'atracament al Mercadona

Segons han explicat fonts policials, cap de les persones que hi havia a l'establiment ni cap dels treballadors va resultar ferit en l'atracament, tot i que sí que es van viure moments d'angoixa. Al supermercat hi havia força gent, també menors d'edat. Els clients es van poder amagar a una de les zones del supermercat.

 

Els Mossos d'Esquadra busquen els dos autors de l'atracament, que segons les informacions policials, són dos homes. Tot i que es va fer un operatiu de recerca dels dos homes, aquest dimarts al vespre no se'ls va poder caçar. Es van escapar amb un cotxe Opel Vectra amb plaques B-1146-MW -tal com es pot veure en aquest vídeo.

Els Mossos busquen els dos lladres

Fonts policials han explicat que no s'han registrat més atracaments amb violència com els d'aquest establiment a la zona durant aquesta setmana. Agents d'investigació s'han fet càrrec de les diligències i de mirar d'esclarir amb la bala que va impactar al sostre, si es poden relacionar els dos homes amb algun altre assalt violent.