La Policia Nacional ha detingut un jove de 22 anys que va intentar robar amb un ganivet en un supermercat proper a la Puerta de Toledo, al centre de Madrid

L'home, de 22 anys i nacionalitat angolesa, va anar diumenge al voltant de les 16:40 hores al supermercat ubicat al número 51 del carrer de Bailén, al districte de la Llatina.

Armat amb un ganivet de cuina, va amenaçar i va intimidar als treballadors de l'establiment per robar, segons les fonts, que asseguren que els clients es van allunyar espantats del lloc de les caixes on era el lladre.

Subfusell i escut balístic

Arran d’una trucada ciutadana i l'avís d'un dels treballadors, que va sortir al carrer a demanar ajuda, agents de la Unitat d'Intervenció Policial (UIP), els antiavalots, van entrar al lloc equipats amb un escut balístic i armats amb un subfusell per reduir a l'home, tal com es pot veure en un espectacular vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat.

Finalment l'atracador va ser detingut tot i que va oposar gran resistència, en un succés en el qual no hi va haver ferits. L'home, nascut el 1997, no té antecedents, segons les mateixes fonts policials.