Un jove ha encastat el seu vehicle contra l'església parroquial de San Juan Evangelista de Sonseca, a Toledo, la matinada d'aquest dimecres, arribant fins a l'altar. Ha causat danys a la porta i en els bancs de el temple.

Fonts de l’Ajuntament de Sonseca han explicat que el conductor, que és un veí del poble, ha irromput dins de la nau central de l'església parroquial de la localitat amb el seu vehicle i ha provocat greus destrosses a les portes, que han quedat partides per la meitat. L’home s’ha emportat per davant una gran quantitat de bancs del temple, que s’han trencat.

Estava “endimoniat”

Segons aquestes fonts, quan ha estat trobat, el jove deia que estava “endimoniat” i que l'únic lloc on estava fora de perill era a l'altar de l'església, que és on ha estat trobat.

Aquestes mateixes fonts han indicat que el conductor ha estat traslladat a l'Hospital Virgen de la Salud de Toledo i que, en principi, no s’ha trobat a faltar res a l’església. 

A més, fonts oficials han confirmat que el jove, que està ingressat al centre hospitalari, està sent investigat per un delicte de danys contra el patrimoni i se li han practicat les proves d'alcohol i drogues.