Una càmera de seguretat ha gravat l'instant que Antonio Leal mata brutalment a Esther Escobar, una prostituta amb qui estava obsessionat. La dona, de nacionalitat paraguaiana, va morir per culpa d'un tret al cap per part de l'assassí, que era un client habitual del prostíbul.

Els fets van passar el 26 de febrer al barri de la Concepció, a Madrid. La prostituta, de 40 anys, estava de camí a casa i l'Antonio l'estava seguint, però ella no se'n va adonar. De cop i volta, l'home la va disparar amb una pistola i va quedar tot enregistrat per una càmera de seguretat de la zona.

Obsessionat amb ella

Esther treballava en un prostíbul i allà va conèixer l'Antonio, de 56 anys, que es va obsessionar amb ella: li enviava constantment missatges, dedicatòries i cançons. A més, li va proposar de tenir una relació sentimental amb ella, però l'Esther no volia i la va acabar matant.

Antonio es va entregar a la policia el diumenge a la nit i va confessar que era l'autor del crim. No obstant això, els agents ja havien descobert qui era gràcies als vídeos enregistrats per la càmera de seguretat i pels testimonis de vàries persones, segons informa el Grup VI d'Homicidis de la Direcció Superior de la Policia de Madrid.

"Anem per bon camí"

"No sabem qui és, però gràcies a una càmera que hi havia en un racó d'un local, l'han pogut trobar. Anem per bon camí. Aquesta càmera ho ha gravat tot i s'ha vist molt bé", explica Sonia, la germana de la víctima. També ha dit que espera que es faci justícia, ja que els seus familiars i amics estan molt afectats pel que ha passat.