Les càmeres de seguretat d'un supermercat xinès han captat el moment en què uns lladres maten un policia a trets a San Miguel (Buenos Aires, Argentina). Les imatges poden ferir la sensibilitat d'algunes persones.

Actualment, la policia argentina segueix buscant els dos delinqüents. 

Atracament brutal

Lucas Giménez, un policia amb el càrrec d'inspector oficial, estava a un supermercat xinès anomenat Lutero en el seu horari de servei el diumenge a la tarda. Just en aquell moment, dos lladres entren a l'establiment demanant els diners que hi havia a la caixa registradora. Giménez que estava d'incògnit comença a forcejar amb un d'ells fins que aquest treu la pistola i el dispara, com a mínim, dues vegades: un a l'abdomen i l'altre a la cama dreta, segons informa Infobae.com.

Després de l'atac, els dos delinqüents agafen els diners i marxen amb el seu cotxe. El policia el van traslladar d'urgències amb una ambulància a l'hospital Raúl Lacarde, on va morir minuts més tard. 

Diversos mitjans de la localitat apunten que les forces de seguretat han desplegat un ampli dispositiu de cerca i captura