Un nou episodi violent al centre de Barcelona. Poca estona després de les tres de la tarda s'ha originat una forta baralla a la zona de la rambla del Raval, al centre de la ciutat.

Tot i que encara no s'ha pogut aclarir què ha passat, fonts policials confirmen que una baralla amb armes blanques s'ha registrat davant de l'hotel Barceló del Raval i ha arrencat al carrer de Sant Rafael.

Armes blanques

En l'enfrontament s'hi han vist implicades diverses persones, tot i que ara per ara no es pot confirmar què l'ha originat. Alguns veïns sí que asseguren que la baralla ha estat entre "habituals" d'aquesta complicada zona de la ciutat.

En unes imatges en vídeo que ha pogut obtenir ElCaso.cat es veu com la Guàrdia Urbana ajuda a un dels ferits al carrer d'Espalter.

Dos ferits lleus per ganivetades

De resultes d'aquesta baralla dues persones han resultat ferides per ganivetades, segons ha explicat la Guàrdia Urbana a ElCaso.cat. Els dos ferits són amb pronòstic lleu; un d'ells amb una ferida important a la cama. L'autor dels apunyalaments no ha pogut ser detingut i s'ha escapat. La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra s'han desplegat al barri per intentar caçar-lo.