Angela Dobrowolski i la seva actual parella, el conegut gigoló Gabriel, van ser detinguts aquest dilluns després d'haver accedit, sense permís, a la casa que té Josep Maria Mainat a Canet de Mar, al Maresme.

Els Mossos d'Esquadra els van enxampar a casa del famós productor televisiu i excantant de La Trinca després d'haver saltat des de casa dels veïns i després de trencar la finestra d'un lavabo.

Mainat ha explicat avui al Tot es mou de TV3 que la seva exdona i l'home ja havien intentat entrar en tres ocasions al pis. Ell mateix ha fet públiques unes imatges al mateix programa on es veu com una persona, que presumptament és Gabriel -qui és qui al xou Mainat?-, intenta obrir la porta de la casa de Canet de Mar.

Llibertat amb càrrecs

No ho van aconseguir i finalment ho van provar, amb la cara tapada i una perruca, saltant pel terrat. La policia els va poder detenir i després d'estar una nit a la comissaria dels Mossos a Arenys de Mar van passar a disposició acusats d'un delicte de robatori amb força en un domicili, però els dos van quedar en llibertat. Davant del jutge va dir que ella volia entrar a la casa on havia viscut durant gairebé deu anys i que no tenia les claus.

No és el primer cop que la dona de Mainat té problemes amb la justícia. Angela Dobrowolski també va ser detinguda, més enllà de la temptativa d'assassinat, per haver volgut cobrar diners d'un xec que havia falsificat a nom de Mainat.

Fa poques setmanes va ser desallotjada de la mansió d'Horta, després d'aplicar l'ordre que havia dictat el jutge que porta el divorci de la parella.