El còmic i presentador espanyol Ángel Martín s’ha burlat de la situació de la mediàtica infermera contagiada per Covid-19, Elena Cañizares, que les seves excompanyes de pis van voler fer fora del domicili. El fil viral que va compartir la jove de Ciudad Real, explicant la seva història, ha generat tota mena de reaccions a les xarxes. Una d’elles, la d’Ángel Martín, ja frega el milió de visualitzacions

Ángel Martín es burla de la situació d’Elena Cañizares al seu pis

Ángel Martín ha fet broma sobre la història d’Elena Cañizares. El còmic ho va portar al seu terreny, durant el ja mític Informativo Matinal que pública de dilluns a divendres en el seu compte oficial de Twitter. Martín va avisar que "si tens habitació, crida a Elena Cañizares. És una noia que ahir va descobrir que el grup de WhatsApp que té amb les seves companyes de pis, i que es diu 'Chuminos Compañeros', en realitat no són tan compañeros. Van posar el nom molt aviat, molt, molt aviat", diu Ángel Martín, en un to burlesc i satíric, en un vídeo que acumula 800 mil reproduccions.

Martin fa referència al fil difós massivament a Twitter, explicat per la mateixa Elena Cañizares, que explica com aquesta estudiant d'infermeria va contraure el coronavirus i la posterior reacció de les seves companyes de pis a l’assabentar-se. Elena va comunicar-ho a través del grup de WhatsApp del pis i les companyes li van respondre que havia de marxar del domicili compartit i anar-se'n amb els pares. Ni les insistents explicacions d'Elena sobre el risc que això comportava pels seus pares, amb patologies prèvies, van aconseguir sensibilitzar l’opinió de les altres tres inquilines. La seva resposta va ser unànime: "Estàs sent egoista. Tens cotxe i el pots agafar i marxar a casa dels teus pares, per així no propagar res", van exigir-li. 

Elena Cañizares / Twitter

Elena Cañizares es va contagiar ce coronavirus i les seves companyes de pis van voler fer-la fora / Twitter

A banda que, per començar, l'obligació és quedar-se a casa en aïllament un cop ets diagnosticat de Covid-19, segons el criteri de les autoritats sanitàries, les companyes no van mostrar ni un bri d’empatia cap a Elena. I la seva impotència i ràbia van provocar que la jove ho compartís tot a Twitter, en un fil que va fer-se viral arreu d’Espanya. 

El fil a Twitter d'Elena Cañizares es va fer viral

La història que ha compartit la jove infermera a Twitter ha generat una onada de solidaritat entre milers d'internautes. Les reaccions, que són centenars de milers, vénen d'usuaris anònims, però també de cares conegudes, que van acompanyar-la massivament a la xarxa.