Els cinc membres de La Manada ja estan en mans de la policia després que aquest migdia hagin estat detinguts. Uns arrestos que s'han produït arran de la sentència del Tribunal Suprem, que augmentava la seva pena fins els 15 anys de presó per un delicte continuat de violació

Mentre la policia ha detingut quatre dels membres del grup, l'altre, Ángel Boza, s'ha entregat en una comissaria de la Policia Nacional.

En les imatges de La Sexta es pot apreciar com Boza ha entrat a la comissaria acompanyat de qui podria ser dos policies de paisà. 

Ángel Boza és el més jove dels cinc condemnats. És l'únic d'ells que no hauria participat en els presumptes abusos a una altra noia a Pozoblanco, tot i que sí que l'havien condemnat anteriorment a nou mesos de presó per conduir begut i drogat. A més, mentre estava en llibertat provisional, va robar unes ulleres de sol i també el van condemnar per furt i per agressió a dos agents de seguretat.

Dos dels altres condemnats, José Ángel Prenda i Alfonso Jesús Cabezuelo, han estat detinguts quan intentaven sortir de Sevilla. S'espera que, en les properes hores, els cinc components de La Manada entrin a la presó de Sevilla 1.