Un grup d'estudiants que realitzaven una excursió per un bosc del Brasil va topar amb una anaconda d'uns sis metres creuant un camí, acompanyada per un grup de serps més petites. En lloc d'espantar-se i sortir corrents, els estudiants no van dubtar en treure la càmera i enregistrar la sorprenent processó de rèptils. El vídeo es pot trobar a la xarxa social TikTok i ja acumula milions de visites.

El grup topa amb l'enorme anaconda seguida d'altres serps

El grup de joves, tots ells estudiants de veterinària, caminava pel bosc quan van creuar-se amb el grup de serps comandat per l'enorme anaconda. S'estima que l'animal feia sis metres i creuava el camí per dirigir-se a una bassa propera on ocultar-se juntament amb la resta de rèptils. 

Una de les preguntes que s'ha fet un dels  testimonis de la impactant trobada amb l'anaconda és si podria ser la mare de les serps més petites, tot i que no hi ha cap certesa que els rèptils tinguin relació amb les seves cries quan neixen. 

De fet, la trobada va ser una experiència de gran valor per als excursionistes pel fet d'estudiar veterinària.

El vídeo viral acumula més de dos milions de visites a les xarxes socials

El  vídeo viral permet veure com l'anaconda creua el camí cap a la bassa seguida per la resta de serps més petites. La gravació ja acumula més de dos milions de visites i ha provocat més de 45.000 reaccions en les diferents xarxes socials. 

anaconda / Youtube Mundo Animal

Els excursionistes, estudiants de veterinària, han gravat la sorprenent escena amb l'anaconda de sis metres / YouTube Mundo Animal

L'anaconda és una espècie aquàtica que habita els aiguamolls i els rius de les selves tropicals d'Amèrica del Sud. Tenen la particularitat que les femelles són més grans que els mascles. Poden arribar a mesurar fins a 12 metres de llargada i pesar fins a 150 quilos, cosa que les situa entre les serps més grans del planeta.