Escàndol en un bloc de pisos pel vídeo d'un amant que fuig pel balcó mentre una veïna li pega amb una escombra que s'ha fet viral a internet.

Vídeo viral d'un amant despullat que fuig pel balcó

Imagina que estàs tranquil·lament prenent la fresca al balcó de casa i, de cop i volta, et trobes amb un home en calçotets fugint pel balcó mentre una veïna li dona cops d'escombra. Per surrealista que sembli, això mateix és el que els han viscut els veïns d'un bloc de pisos, que han vist en primera persona com un amant fugia per la finestra mentre una dona li pegava pensant-se que era un lladre.

L'escena sembla d'una pel·lícula de comèdia: un home despullat que fuig amb una liana, feta amb els llençols, mentre el marit de la seva amant l'intenta fer caure. Al principi, es pot veure com la dona l'ajuda tirant-li la roba pel balcó per no deixar rastres de la infidelitat, però al cap de pocs segons, apareix el seu espòs que intenta fer-lo caure. 

Una veïna pega un amant pensant-se que és un lladre

Després, comença a pegar la seva dona, surt del pla i, immediatament, la veïna de sota li comença a donar cops d'escombra pensant-se que és un lladre. El vídeo va ser publicat el divendres passat a Twitter i es desconeix quan i on va ser gravat, tot i que això no ha suposat cap impediment pels usuaris, que l'han compartit comentant com és d'estranya aquesta situació.

Infidelidad / wastedsvids

Vídeo viral d'un amant que fuig pel balcó mentre una veïna li pega amb una escombra / Twitter wastedsvids

No obstant això, hi ha algunes persones que dubten de la veracitat d'aquest vídeo, ja que pensen que és massa surrealista per ser veritat. Sigui com sigui, cinc dies després de ser publicat, segueix sent compartit per tothom i, actualment, ja té més de 2.200 "m'agrada" a Twitter.