Indignació a les xarxes per unes imatges que s'han viralitzat en hores en què es veu desenes d'alumnes d'un institut amuntegats en una mateixa classe, sense respectar cap de les normes de seguretat sanitària. Pitjor encara, hi ha alumnes que fins i tot comparteixen pupitre o asseguts al passadís. 

Queixes de l'alumnat: és una vergonya

Els fets han passat a l'IES Drago de Cadis i les imatges les ha captat una alumna del centre. "És una vergonya", recalca indignada l'estudiant.

Summament crítica amb el sistema organitzatiu del seu centre, la jove ha revelat diversos moments en què la seva salut s'ha posat en risc. Així, per exemple, assenyala que el primer dia de classe van reunir tots els estudiants del centre: uns 500 adolescents a la mateixa hora i al mateix lloc: la porta d'entrada.

Amuntegats i al passadís

Encara hi ha més, i igual o més greu, ja que les imatges descobreixen estudiants compartint pupitres, asseguts a la taula del professor per falta d'espai o fins i tot en taules col·locades al passadís.

Institut Cadis taula passadís / cedida

Alguns alumnes han de seguir les classes des del passadís per falta d'espai / Cedida

"Comencen les classes i ens trobem amb 32/34 alumnes per classe, no caben més taules, evidentment no hi ha un mínim de distància de seguretat i fins i tot hi ha hagut alumnes compartint cadires i fent la classe al passadís per falta d'espai i distància"