Espectacular baralla en un xiringuito. I només per una petició del més habitual, que els clients es posessin la samarreta per decòrum a la resta de comensals. Era l'hora punta d'ahir a la nit i el passeig marítim de Màlaga estava ple de gom a gom. Ambient festiu de final d'estiu.

"Me ha llamado negro de mierda"

En una taula lliure s'asseuen dos homes, dos germans de nacionalitat espanyola i origen marroquí, amb el tors al descobert, la qual cosa provoca que els cambrers del xiringuito els demanin que es posin la samarreta tal com marquen les normes del local. En pocs segons s'inicia una baralla brutal, quan els clients descamisats comencen a llançar cadires i a clavar puntades de peu i cops de puny. A més, segons assegura el Diario Sur, un dels agressors va arribar a mostrar un ganivet. Segons va explicar a la policia, havia rebut insults racistes.

Carrer Banda de Mar Màlaga

El carrer Banda de Mar, on va ser l'agressió, és un dels més emblemàtiques de Màlaga / Google Maps

Els agressors del xiringuito oposen resistència a la policia

Quan la policia es va personar al lloc dels fets, i després d'escoltar diversos testimonis i veure el grau de les lesions dels cambrers, va decidir arrestar els dos presumptes agressors, que no van dubtar a oposar resistència. De fet, segons Sur, els dos germans es van negar a ser detinguts i es van mostrar violents fins i tot estant ja dins dels vehicles policials –van provocar danys en un d'ells en trencar un vidre i desencaixar una porta–, fins al punt que un d'ells va haver de ser sedat. Pel que sembla, durant el trasllat d'ambdós arrestats al centre de salut en el qual van ser reconeguts, un d'ells va arribar a amenaçar amb "fotre un tret» els policies.