La psicosi durant la pandèmia de coronavirus està provocant moltes escenes de baralles, agressions i discussions que s’expandeixen gairebé tan ràpid com el virus. Gairebé sempre la mascareta -o l’absència de mascareta- és l’origen dels incidents.

Agressió a una dona

L’últim l’hem vist en un centre comercial a l’estat de Nova Jersey (Estats Units) i les protagonistes són dues dones, una d’elles du un bastó ja que recentment havia estat operada.

La discussió ha començat quan una clienta li ha recriminat a la dona que no portés la mascareta. Aquesta l’ha assenyalat amb el bastó i dels crits s’ha passat a les empentes, acabant així.

Fractura de tíbia

L’empenta que li dona a la senyora del barret és tan forta, que l’ha fa caure a terra, fracturant-li la tíbia. Tot plegat perquè en lloc de parlar-ho, la agressora va directament als crits, mentre l’agredida intenta marcar distàncies amb el bastó.

Ara la policia busca l’agressora ja que la situació és encara més greu perquè la dona que ha acabat amb la tíbia fracturada estava exempta de dur mascareta perquè recentment li havien fet un trasplantament.