La policia espanyola ha obert expedient a un agent antiavalots per donar una forta puntada de peu a un home durant una baralla d'indigents a la Puerta del Sol de Madrid dilluns passat. L'agressió va ser difosa gracies a un vídeo gravat per un testimoni.

Les imatges, difoses en xarxes socials, mostren la intervenció de dos policies entre diversos homes i dones d'origen romanès. Els agents proven de separar-los i els empenyen per mantenir-los apartats i asseguts a terra.

Un dels agents, tanmateix, colpeja després a almenys a tres implicats i dóna una puntada de peu a un d'ells quan ja estava assegut a terra, segons s'aprecia en l'enregistrament.


La policia ha obert un expedient per aclarir l'ocorregut i determinar si l'actitud de l'agent és sancionable, han confirmat a Efe fonts de la Direcció Superior de Policia de Madrid. Els agents van intervenir, corrent des de les seves furgonetes de l'UIP, perquè un ciutadà va alertar que hi havia una "baralla brutal" en la qual "estaven matant una dona", segons fonts policials, que han precisat que els implicats en la baralla són indigents que solen ser per la zona i no van voler interposar cap tipus de denúncia.