Impressionant polèmica a Anglaterra per un vídeo on es veu com una noia de 14 anys rep fins a 40 puntades de peu al cap en una baralla escolar.

Segons el diari britànic Daily Mail, que en publica les esgarrifoses imatges, la baralla la protagonitzen dues alumnes de l'escola Outwood Grange Academy de Wakefield, a West Yorkshire. Es creu que el vídeo va ser gravat fa poc temps en un parc d'aquesta població.

Les puntades de peu no s'aturen durant tota l'agressió. La noia, la víctima, de 14 anys, no para de plorar i de queixar-se del mal d'aquesta terrible agressió.

Ningú va fer res per evitar-ho

Un dels fets que més ha cridat l'atenció, i també ho recull Daily Mail, és que les imatges les ha gravat un pare que estava present a l'agressió.

Ni ell ni altres alumnes van fer res per aturar aquesta brutal agressió que en menys d'un minut colpeja el cap de la víctima en més de 40 ocasions. És més, de fons també es pot sentir com les noies riuen.

Cops de puny

A més de puntades de peu la noia agressora també colpeja a la noia amb els punys, mentre la víctima, tot i que no es pot defensar, sí que es tapa la cara per evitar rebre més cops. La noia agredida va canviar d'escola i segons el mateix mitjà, l'agressora segueix matriculada en aquest centre.