Nova agressió masclista a Barcelona: un home ha assetjat sexualment una nena de 14 anys en un centre comercial i, a més, ha pegat a la seva amiga que ho estava gravant tot.

Agressió masclista a Diagonal Mar de Barcelona

Els fets han passat aquest dissabte a les 19:30 al centre comercial Diagonal Mar de Barcelona, segons ha pogut saber ElCaso.cat. La mare d'una de les víctimes ha difós un vídeo de l'incident i ha demanat col·laboració ciutadana per localitzar al presumpte agressor, que es podria enfrontar a un delicte d'assetjament i lesions a menors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BCNLEGENDS (@bcnlegendz)

Assetjament a una nena de 14 anys en un centre comercial

"Dejadme en paz. Hija de puta, yo no he hecho nada", diu el presumpte agressor mentre la noia el grava mentre demana ajuda. Segons explica la mare de la menor presumptament assetjada sexualment, l'home que apareix al vídeo ha començat a toquetejar la seva filla i, la seva amiga, en intentar gravar l'agressió, l'home li ha tirat el mòbil a terra i l'ha estampada contra la paret amb una actitud molt violenta.

Immediatament, han anat al CAP per demanar l'informe de lesions i, posteriorment, han posat una denúncia als Mossos d'Esquadra, que actualment estan investigant el cas i intentat localitzar el presumpte agressor.

Agresión machista Diagonal Mar / Twitter tttaliii_

Una mare ha demanat col·laboració ciutadana per localitzar el presumpte agressor de la seva filla, una nena de 14 anys a qui hauria agredit al centre comercial Diagonal Mar / Twitter tttaliii_

El vídeo ha tingut molta difusió a les xarxes socials i tothom ha condemnat l'agressió masclista. A més, moltes dones han aprofitat l'ocasió per explicar que, malauradament, no és tan estrany patir aquesta mena d'agressions per part d'homes grans sent elles preadolescents.

"Amb 13, 14 i 15 anys em passava molt sovint. Amb amigues o sola. Tocar-te, masturbar-se o agredir-te. Recordo que anava sempre amb por. Són uns putos malalts que lamentablement ho seran sempre. Ara ja sé que la por ja no et deixa mai", comenta una dona a la publicació.